sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hyvä Karma, paha Karma..

Kolikolla on aina kääntöpuoli ja Karmalla on monta persoonaa. Herätessäni kotonani asuu aamu-Karma, maailman herttaisin ja suloisin koiranpentu, joka nuhjuaa kainalossa, on suloinen ja kiltti, eikä koskaan tekisi mitään pahaa. Päivällä seurassani on vuorotellen riekku-Karma, uni-Karma ja touhu-Karma. Riekku-Karma leikkii ja rallittaa menemään joko yksin tai naapurin kissan kanssa. Juoksemisessa ei yleensä ole mitään järkeä, mutta meneminen on hyväntahtoista ja iloista. Uni-Karma on nimensä mukaan uninen ja melko syvässä koomassa. Kun väsyttää, niin silloin väsyttää kunnolla eikä tuolloin voi tehdä mitään muuta kuin makoilla viileällä lattialla. Touhu-Karma nostaa päätään yleensä uni-Karman jälkeen, eli etsitään suuhun luu tai joku lelu, jonka kanssa puuhastellaan rauhallisesti. Pahin kaikista Karmoista on ehdottomasti Herja-Karma. Herja herää henkiin silloin, kun Karma on yliväsynyt tai riekku-Karma on mennyt niin sanotusti överiksi. Myös silloin, kun pyydän Karmaa tekemään jotakin, mitä se ei välttämättä haluaisi tehdä, Herja sanoo haisevan vastalauseensa. Herja-Karma puree, raapii, potkii, haukkuu, murisee, karkailee, sikailee, hölmöilee, repii lahkeita ja kenkiä, eikä tee mitään mitä pyydetään. Herja-Karma on myös ihan kaikesta eri mieltä. Herja-Karma ei juurikaan välitä, vaikka sen selättää ja/tai niskavilloista vatkuttaen saarnaa käytöstapojen käsikirjaa, sillä Herjan pää on umpiluuta. Herjailu yleensä kiihtyy ja kiihtyy, kunnes lopulta muuttuu uni-Karmaksi (luojan kiitos). Karma ei kuitenkaan koskaan tuhoa mitään, ei yksin ollessaan tai muuttuessaan Herjaksi. Se vain testailee hampaitaa kaikkeen mihin yltää silloin, kun järjen valo himmenee. Ohessa muutamia otoksia Herja-Karman tuotoksista.

Aluslakanaa ja petauspatjaa on hyvä rankaista milloin mistäkin syystä

Aluslakana II

Sohvan alalaita on "hieman" rispaantunut. Suurin osa vaurioista on tullut, kun Karma on sutinut takatassuilla itseään sohvalle, mutta on tuossa hampaatkin käyneet.

Sohvan käsinoja on kokenut kovia.

Eräiden housujeni lahje. Tahrat on kuolaa, ja kaikki pisteet kulmahampaiden läpimenoaukkoja. Yksien housujen lahje repesi kahtia, kun Herja-Karma tervehti minua tullessani töistä kotiin.

Kenkäparka. Kaikki vauriot made by Karma kengän ollessa jalassani.

Paranemassa oleva haava polvessa, kiitos Karman kynsille.

Kädet olisi pitänyt kuvata aikaisemmin, kun haavoja oli enemmän ja ne oli tuoreita. Nämä ovat siis Karman pikku maitohampaiden tuotoksia, haavoja on kuvaushetkellä yllättävän vähän.

Toinen käsi.

Reiden mustelmat ovat tulosta, kun Karma puree housujen läpi.

Naapurin lapsen lelut on päätynyt surman suuhun.


Lelu II
 Vanha videopätkä perusherjaamisesta (Karmalla ikää n. 3kk). Kyseinen esitys on aika laimea, mutta antaa vähän osviittaa, miten ihania koiranpennut voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä siulla on mielessä?