tiistai 14. kesäkuuta 2011

Minusta tulee isona..

..iso? Pieni? Keskikokoinen? Nyt kun vielä muistan, yritän kirjata ylös Karman kasvamista. Jos jonkun koira on kasvanut samaan tahtiin, niin olisi mielenkiintoista kuulla, minkä kokoiseksi hurtta lopulta virahti. Oheisessa listassa viikot meinaavat luonnollisesti ikää.

- Saapuessaan (7,5 viikkoa), <5kg
- Ensimmäinen rokotus (päivälleen 12 viikkoa), 10,3kg
- 14 viikkoa, 14kg
- Toinen rokotus (15 viikkoa), 15,6kg
- 17,5 viikkoa (=tänään), 18kg

Ruokaa neiti saa 4 kertaa päivässä; Jahti&Vahti -penturaksuja, Pedigreen pennuille tarkoitettua purkkiruokaa, raakaa jauhelihaa sekä öljyä. Jauhelihaa hurahtaa melkein se 400g/päivä, raksuja ehkä 2dl/ruokintakerta ja purkkiruokaa 2 isoa ruokalusikallista/ruokintakerta. Karma ei missään nimessä ole lihava, eikä kyllä laihakaan, voisi oikeastaan sanoa, että se on erittäin sopusuhtainen. Luita sillä on vapaasti saatavilla, sekä niin sanottuja teollisia  luita kuin edesmenneen koirani valmiiksi järsimiä aitoja naudan putkiluita.

Ohessa kuva Karmasta viime viikon helteillä leikkimässä pihalla lempikeppinsä kanssa <3

1 kommentti:

  1. Mielenkiinnolla lueskelemassa kun mulla on pikkuneiti Sara 12vk ja lääkärillä oli 4pv sit 9,7kg.Tänään koitin mittailla säkää ja n 39cm ..Sara 1/4hovawart ja lisänä ainakin sakemannia.Emän rodut on mysteeri :-)Mutta hovawartin merkkivärinen se mustakelta.Ei tietoo kui isoks kasvetaan mut arvio on n 30kg :-)

    VastaaPoista

Mitä siulla on mielessä?